Daan BergwerffFounder & CEO

Het begint in je verbeelding, je kunt van iedereen houden en wat de ander goed kan hoef je zelf niet te doen. Dit is de basis onder een groot netwerk, wat hij graag bijeenroept om oplossingen te brengen die hout snijden.

Sterven, ziek worden of grote missers maken op je werk is gewoon te voorkomen, ondanks de realiteit die soms anders leert. Dit betekent niet dat we niet meer kunnen mountainbiken, snowboarden en andere fun sports uitoefenen waar hij van houdt.

Daan is een energieke en motiverende interim project manager, consultant en facilitator. Hij helpt mee de aarde mooier achterlaten dan toen hij werd geboren. Hij gelooft in de kracht van verantwoordelijk kapitalisme en is altijd op zoek naar de kracht van mensen en groepen.

Daan is analytisch, in staat snel te verwerken en produceren, terwijl ondertussen het overzicht behouden blijft. Hij kan goed luisteren, helpen in te leven, formuleren en met argumenten te overtuigen. Hij helpt vernieuwingen in te bedden in de huidige situatie en voordelen daarvan te duiden, zodat mensen mee willen.

Hoe kunnen we u helpen?

We horen graag uw vragen.